Årets Julefrokost nærmer sig – Så skal vi til det igen

Julefrokost mig her og julefrokost mig der. Det er hvert eneste år at jeg skal i køkkenet og slide dag ud og dag ind for at gøre klar til denne årlige begivenhed, og jeg er ved at være godt træt af det. Så i år har jeg besluttet at jeg ikke gider mere, men jeg vil jo på den anden side gerne have noget godt at spise og alt det der, Så jeg har tænkt at jeg vil finde nogen som kan klare denne lille opgave for mig, mod betaling naturligvis.

Det har dog ikke været let. hvis man er et stor firma eller noget i den stil, så kan det så absolut lade sig gøre, men når det bare er en otte ti mennesker som skal serviceres, så er det svær. Og det kan man jo i grunden godt forstå, for der kan ikke være mange penge i det, hvis det skal være til en pris som folk skal kunne betale. Men julefrokost skal der holdes, så derfor fortsatte jeg også min søgen.

Det endte med at jeg fandt et firma ved navn cityselskabslokaler. Et ganske mærkværdigt navn vil jeg mene, men ikke desto mindre ringede jeg til dem, og de kunne tilsyneladende godt klare vores julefrokost.

0 thoughts on “Årets Julefrokost nærmer sig – Så skal vi til det igen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.