Akne behandling der er værd at kaste sine penge efter

Jeg har en rigtig god veninde, der har fået akne behandling i mange år nu. Hun har prøvet en masse forskellige behandlinger og brugt en masse penge på det også, men de fleste behandlinger har slet ikke hjulpet, selvom hun før hver behandling blev lovet at det nok skulle hjælpe.

En dag, hvor jeg sad og talte med min mor om, hvor synd jeg synes det var for hende, at smide så mange penge efter noget, der slet ikke har hjulpet, fortalte hun mig om en kammerat hun havde haft engang, som også led af akne. Han havde også prøvet en masse forskellige ting før han fik en akne behandling hos en skønhedsklinik, der omsider hjalp.

Jeg fik min mor til at kontakte sin kammerat straks for at få navnet på stedet. Min veninde var nemlig så påvirket af problemet, at hun var begyndt at tale med en psykolog. Hun havde fået mindreværdskompleks pga. aknen og jeg ville gøre alt for at hjælpe hende med at få det bedre.

Da jeg fortalte hende om stedet og om at det nok denne gang ville hjælpe, troede hun ikke rigtig på mig. Hun havde mistet håbet, men var villig til at give det en chance.

Hun gik i gang med første akne behandling kort tid efter, og det er snart 6 måneder siden. Det er helt utroligt, hvor meget det har hjulpet. Denne gang kan man se en forandring og selvom det ikke er 100 % væk endnu, har hun fået det så godt mentalt, at hun ikke har brug for at snakke med en psykolog mere. Jeg er så lykkelig over at jeg kunne hjælpe hende, og hun lægger absolut heller ikke skjul på sin taknemmelighed og lykke!

0 thoughts on “Akne behandling der er værd at kaste sine penge efter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.