Jeg anbefaler alle, der skal af sted at bestille billeje i Nice

Min mand og jeg er lige kommet hjem fra en skøn ferie sammen i Frankrig, hvor vi denne gang havde været så fornuftige at bestille billeje i Nice, så vi ikke var afhængige af en masse andre mennesker, men kunne udforske området på egen hånd for en gangs skyld.

Det var virkelig dejligt befriende ikke at skulle tænke på, hvornår vi skulle være klar om morgenen og følge en tilfældig plan, som en og anden guide havde lagt. På denne ferie kunne vi bare være os selv og tage af sted, når vi ville og opleve det, vi gad at se.

Så jeg vil helt klart anbefale folk, der har planer om at tage ud at rejse, at bestille billeje i Nice eller hvor man nu skal hen på ferie i år. Dette er første gang, vi har bestil en lejebil, og jeg er sikker på, vi vil benytte os af det igen.

Grunden til, at vi ikke før har valgt at bestille billeje i Nice er, at vi har troet, det ville være alt for besværligt. Vi har altid kun set mulighederne at flyve derned og blive taget sig af, af en guide eller at køre selv helt hjemmefra, men vi kunne jo køre direkte fra lufthavnen i lejebilen fordi vi havde bestilt bilen i forvejen.

0 thoughts on “Jeg anbefaler alle, der skal af sted at bestille billeje i Nice”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.