Anti yellow shampoo til nedtoning af gullige toner

For at få et flot og sundt hår, så er det vigtigt, at du finder den rette shampoo. Det er faktisk det der har størst indflydelse på sundheden af dit hår. Men at finde den rette shampoo kan være en udfordring, da der findes en række forskellige produkter til forskellige typer hår (farve, tykhed, længde osv.), og ingredienserne der bliver brugt er ligeledes vidt forskellige. Har du f.eks. gråt hår, så er en anti yellow shampoo ideel til dig. Derudover bør du også overvejer hvor hyppigt du går i bad, da du bør bruge et mildere produkt, hvis du eksempelvis bruger det dagligt.

Ingredienserne i din shampoo kan være en vigtig ting at være opmærksom på, især hvis man har følsom hud. Nogle personer undgår f.eks. parfume og parabener for at undgå allergiske reaktioner. Der er mange forskellige måder at lave shampoo på og derfor bliver der brugt forskellige ingredienser.

Med anti yellow shampoo fra Echosline, så nedtoner du dit hårs gullige toner og får i stedet en kold tone. Det passer godt til gråt og bleget hår og kan anvendes til alle hårtyper, dog med forskellige brugsanvisninger. Det arbejder med dit hår helt indefra, så de kolde toner i dit hår kommer frem.

Brugsanvisning til anti yellow shampoo

Har du normalt hår, så bliver det anbefalet, at du massere shampooen ind i vådt hår. Derefter skal du lade det sidde i håret i 1-5 minutter og du skyller det efterfølgende ud.

Hvis du har slidt, hvidt eller lysnet hår, så bliver det anbefalet, at du kommer kur i det våde hår først. Du skal derefter ligge anti yellow shampoo ovenpå og så skylle det ud kort tid efter. Hvis du synes der er behov for det, så kan du gentage processen. Ydermere kan du øge tiden du lader det sidde i.

Shop Rosted er den officielle forhandler af Echoslines produkter og de har et stort sortiement inden for hårpleje produkter, heriblandt anti yellow shampoo. Du kan nemt og sikkert bestille på deres webshop og du får fri fragt hvis du køber for 499 kr.

0 thoughts on “Anti yellow shampoo til nedtoning af gullige toner”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.