Army T-shirts – en go fødselsdagsgave?

Min bedste ven har snart fødselsdag og jeg har været under et kæmpe pres på det sidste, fordi jeg har en kæmpe krise over at jeg slet ikke ved, hvad jeg skal købe til ham.  Nu har jeg tænkt mig at købe nogle forskellige army T-shirts til ham, men er det noget han vil blive glad for??

Han har selvfølgelig en ønskeliste, men desværre har hans mor og søskende været hurtigere end mig og opfyldt alt hvad der står på listen. Det er derfor jeg er blevet nødt til selv at finde på noget. Hvis han ikke bliver glad for de army T-shirts, som jeg har tænkt mig at købe til ham, kan de selvfølgelig byttes, men jeg vil hellere ramme plet, for nu er han jo min bedste ven og derfor burde jeg være i stand til at vide, hvad han vil synes om sin gave.

Jeg har valgt fire forskellige army T-shirts. Det var ikke meningen at hele budgettet skulle bruges på T-shirts, men jeg kunne simpelthen ikke sortere nogen fra, så nu får han de fire. De er mega fede, og jeg ved at han vil synes om dem, men jeg ved ikke om han vil tænke at han hellere ville have haft noget andet i stedet for?

Nu har jeg ikke lyst til spekulere mere over det. Jeg ved at han holder af mig lige meget om han bliver glad eller skuffet over hans gave. Desuden ville jeg personligt ikke blive skuffet over ham, hvis han havde givet mig en gave, jeg ikke kunne lide..

0 thoughts on “Army T-shirts – en go fødselsdagsgave?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.