Arne Jacobsen Svanen – Danmarks nationalfugl og stol

nå ja, det er jo ganske vidst knop svanen som er vores nationalfugl, men lad os nu ikke hænge os i detaljer, for det her skal jo gerne handle om arne Jacobsen, og en af hans allermest kendte produktioner.

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange ting, men havde det ikke været for de to fantastiske produktioner, nemlig Ægget og Svanen, så havde han nok ikke været helt så kendt som han nu engang er. Og det er jo i grunden lidt sjovt, at man kan blive så kendt over hele verdenen, bare for en stol.

Men nu skal jeg jo heller ikke gøre mig selv bedre end jeg er, for jeg er nemlig også blevet forelsket i Arne Jacobsen Svanen, ja Ægget er jo også pæn, men jeg foretrækker altså den som vores kære nationalfugl har lagt navn til.

Nej den grimme ælling har aldrig været en betegnelse som passede til Arne Jacobsen eller hans møbler, og Svanen er absolut min favorit. Den er nu også en smule dyr, men fortvivl ej, for man kan købe en kopi i stedet om man lyster, det gjorde jeg i hvert fald. Kvaliteten var overordentlig imponerende og prisen… Jeg tror aldrig jeg har sparet så mange penge før.

0 thoughts on “Arne Jacobsen Svanen – Danmarks nationalfugl og stol”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.