At vælge tandlæge i Hellerup er en tillidssag

Først skal der vælges en tandlæge, ofte vælger vi en i lokalområdet hvor vi bor, eller en der ligger tæt på vores arbejdsplads. Da jeg skulle vælge tandlæge i Hellerup, blev jeg overrasket over antallet af klinikker. Men når man tænker på at Hellerup er et område der mestendels består af beboelse, så er det selvfølgelig naturligt at her ligger en del klinikker, men det gjorde ikke valget af tandlæge i Hellerup nemmere, og jeg ville have en tandlæge i nærområdet. Det er ikke helt nemt at vælge tandlæge. Hos tandlægen er du ikke blot ladt i hænderne på tandlægen og dennes ekspertise, du bliver også placeret i en stol der lægger dig ned i en position hvor du er fuldstændig forsvarsløs. Det kræver mere end blot en adresse for at få min tillid, selv når man er tandlæge i Hellerup med en smukt udsigt.

Jeg satte nogle kriterier op for hvordan jeg, uden præferencer til en eneste af de tandlæger i Hellerup, skulle foretage mit valg. Og her skinner det nok igennem at ja, jeg lider en smule af tandlæge skræk, så det skal ikke være hvem som helst, at vælge tandlæge er en tillidssag. Jeg besluttede mig for at tage rundt til alle tandlæger i Hellerup og besøge adressen udefra, og lade det hus klinikken lå i afgøre om det var venligt og indbydende. Og ikke mindst ikke rumme for mange flugtveje eller overspringshandlingsmuligheder, det er jo trods alt tænderne der trænger til pleje.

Der har nu gået 3 måneder, jeg har besøgt 5 tandlæger i Hellerup på deres adresser, der mangler et par endnu, men jeg tænker at de bliver nok liggende der lidt endnu, jeg tror ikke på at tandlægerne i Hellerup pludselig flygter til København, så jeg skal nok få besøgt dem alle, lige om lidt. Inden for de næste 2 måneder, det er jo tænderne der trænger til pleje.

0 thoughts on “At vælge tandlæge i Hellerup er en tillidssag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.