Avosol – populært kosttilskud til større smidighed

Eftersigende skulle kosttilskuddet Avosol fra firmaet Anjo give forbrugeren bedre smidighed og større bevægelse ved regelmæssig indtagelse af dette produkt. I 2010 blev det kåret som årets kosttilskud, i øvrigt med god grund, da mange mennesker, som er oppe i årene, har haft stor glæde af Avosol i løbet af den tid, det har været på markedet.

Indholdet af olier fra avocado og soja i Avosol, er med til at, så at sige, smøre ledene i kroppen og give større smidighed. Ved indtagelse af to kapsler dagligt, opnår man den optimale dosis, har undersøgelser vist. Der er masser af gode grunde til at begynde at tage dette kosttilskud, hvis man har problemer med fleksibilitet og mobilitet i muskler og led.

Avosol kan både anvendes alene eller sammen med andre former for kosttilskud, som for eksempel fiskeolie, i øvrigt med stor fordel, men forhør dig, for en sikkerheds skyld i helsekostbutikken, hvad de ville anbefale.

Husk desuden at læse indlægssedlen, da det på trods af alle dets gode og sunde egenskaber, ikke anbefales at børn og gravide tager Avosol. Ligesom alle andre former for kosttilskud, skal det tages sammen med – som tilskud til – varieret kost, og kan altså ikke erstatte måltiderne, uanset hvornår på dagen.

2 thoughts on “Avosol – populært kosttilskud til større smidighed”
  1. Min mormor har taget Avosol i en del år efterhånden, og det har vist virket rigtig godt for hende.

  2. Det kunne da være, at man skulle begynde at tage avosol. Jeg vil i hvert fald gerne være lidt mere smidig, for jeg kan efterhånden mærke, at mine led ikke kan det samme, som de kunne engang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.