Bageudstyr til pizza og meget mere

I mit barndomshjem blev der altid bagt. Godt nok ikke hver eneste dag, men altid flere gange om ugen. Det var alt fra brød, til kage, til pizza og hvad der nu ellers findes inden for bagningens verden.

Jeg har dog desværre ikke fået gjort mig så meget i det selv, selv om jeg rigtig gerne ville blive bedre til at gøre det jævnligt. Og desværre er min partner heller ikke den store madlavnings- og bage ekspert. Men nu hvor der er barn på vej, så synes jeg, at det er ved at være på tide, at jeg får det lært. Jeg fik også foræret en af min mors hævekurve, hvilket nok også var en lille hentydning..

Vi starter da med pizza!
Der var desværre ikke lige tid til, at vi kunne gå i gang med at bage morgenbrød sidste weekend, så det må vente til en anden dag. Forhåbentligt næste weekend.

Vi var dog lidt tomme for idéer til aftensmaden, og i stedet for at bestille en pizza udefra, hvilket vi som regel gør, når vi skal have pizza, så besluttede vi os for at prøve at lave pizzaen helt selv.

Jeg kan tydeligt huske, at min mor altid var god for en fremragende pizza med en helt fantastisk og sprød bund. Men hun kunne desværre ikke lige finde den opskrift, som hun som regel brugte, og da det er ved at være et stykke tid siden, at hun har bagt pizza selv, kunne hun desværre heller ikke huske den. Vi måtte derfor på jagt efter en anden opskrift, og vi faldt over denne opskrift, som viste sig at være helt formidabel! Og som en ekstra bonus, kunne dejen også bruges til boller og andet brød såsom focacciaboller.

Dejen blev smidt i min nye hævekurv, hvor den fik lov at stå og hæve lidt, hvorefter vi gik i krig med alt det fine pizza udstyr, som vi har haft liggende i skufferne i jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid!

Vi smed noget serrano skinke, kartoffelskiver, oregano, timian, basilikum samt mozzarellaost på pizzaerne, og det smagte himmelsk! En virkelig god kombi.

Følg med fremover!
Efter denne lille succes har vi virkelig fået mod på mere, og vi vil helt sikkert bare springe ud i en masse forskellig bagning fremover. Så hvis I kunne tænke Jer at høre at høre lidt mere til det fremover, så følg med på bloggen. For det bliver nok ikke sidste gang, der kommer noget op!

0 thoughts on “Bageudstyr til pizza og meget mere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.