En sjov bedemand og min tantes bisættelse

Jeg står overfor at skulle give min kære tante en bisættelse og en pæn afslutning. Jeg fik derfor besøg af en bedemand i går og det var en meget sær oplevelse. Han var for det første en sjov skabning som jeg normalt ikke ville forbinde med en bedemand. Ikke på grund af hans påklædning, men måske mere på grund af hans særprægede tilgang til at drikke kaffe.

Den kære bedemand var, efter hvad jeg ved om bisættelse, ganske professionel og fuld af viden om faget. Men det var svært at abstrahere fra hans måde at drikke kaffe på. Han ville for det første have et sugerør og så ville han såmænd også have et solbærs te brev der i. Jeg ved ikke om det er kombinationen af te og kaffe i samme kop eller sugerøret der er mest mærkværdig, men det får i hvert fald en til lige at tænke; hmm.

Det er en bedemand som nogle venner har brugt til bisættelse før og de fik altså ikke lige fortalt mig om denne særhed. Ikke at det er noget meget vigtig, for han gjorde jo sit job, men jeg havde lidt svært ved at tage det hele fuldstændigt alvorligt.

1 thought on “En sjov bedemand og min tantes bisættelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.