Min søns behandling af fodvorter førte mig til chai fra David Rio

Min søn har fået fodvorter, og det er jo i sig selv ikke særligt heldigt. I går skulle jeg så ned og købe nogle produkter til behandling af fodvorter til sønnen, og der fik jeg øjnene op for David Rio, som laver det lækreste chaipulver.

Først brugte jeg lang tid på at finde den rette behandling af fodvorter til min søn, og imens jeg gik og ledte efter fodvorteprodukter, faldt jeg over David Rio chai pulver, og sådan en bøtte skulle jeg da selvfølgelig også lige have med hjem. Der var nemlig kommet en smag, som jeg ikke havde prøvet før, og når det kommer til chai latte, så har jeg forfærdeligt svært ved at stå imod fristelsen.

Nå men jeg fik både købt en effektiv behandling af fodvorter til sønnike og David Rio chaipulver til mig selv. Da jeg kom hjem skulle jeg selvfølgelig lige smage den nye chai fra David Rio, og den smagte fantastisk!

Selvom min søns fodvorter har været til stor gene for både ham selv og resten af familien, er jeg faktisk lidt glad for, at han fik dem, for så skulle jeg jo ned og finde en effektiv behandling af fodvorter. Havde det ikke været for fodvorterne, havde jeg højst sandsynligt ikke smagt den nye chaivariant fra David Rio, og så var jeg gået glip af en helt exceptionel smagsoplevelse, som jeg nødig ville have været foruden.

For lige at sige et sidste ord om min søns behandling af fodvorter, så lader det til, at kuren er meget effektiv. Jeg kan allerede se, at de fleste af vorterne er blevet mindre, så det går heldigvis fremad. Godt at jeg fik købt den behandling af fodvorter! Derudover vil jeg råde alle til at smage den nye chai fra David Rio – den er himmelsk.

1 thought on “Min søns behandling af fodvorter førte mig til chai fra David Rio”
  1. Det er da ret tragikomisk, at din søns behandling af fodvorter førte dig til chai te fra David Rio. Jeg er også helt vild med hans te.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.