Billeje i Chania på Kreta er bedste transport til ferien

Chania er Kretas næststørste by, og vi har efterhånden besøgt byen et par gange, da der altid er noget at opleve der. Vi plejer at bestille billeje i Chania hjemmefra, så vi er sikre på, at vi har bilen stående klar, når vi ankommer til byen, og det fungerer altid rigtig godt, når vi tager til Kreta.

Første gang, vi besøgte Kreta, var vi kun på besøg i Chania, og boede altså i en anden by. Men vi forelskede os lynhurtigt i Chania, som er delt op i en ny bydel og den mere charmerende, gamle bydel, med smalle gader og små, hyggelig huse. Derfor var der ingen tvivl om, at vi for fremtiden ville booke vores hotelværelse og billeje i Chania.

Vi er altid rigtig glade for vores billeje i Chania. Bilen giver os nemlig mulighed for at komme rundt på det meste af Kreta, uden at skulle forholde sig til diverse forvirrende køreplaner, hvilket jeg har erfaring med, kan være ret forvirrende i udlandet.

Sædvanligvis bestiller vi billeje i Chania fra lufthavnen, der ligger tæt på selve Chania by. Vores hotel, som vi plejer at bo på, ligger i den gamle bydel. Det er et rigtig hyggeligt kvarter, og vi er kommet til at kende de lokale rigtig godt efterhånden.

0 thoughts on “Billeje i Chania på Kreta er bedste transport til ferien”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.