Vi bestilte billeje i Didim og afleverede bilen i Bodrum

I år havde jeg den bedste ferie i lang tid. Jeg kan godt lide at opleve en masse forskellige ting, når jeg besøger andre lande, og fra en bekendt, der lige havde været af sted, havde jeg hørt om  byen Didim, der er er en lille by, men som er ved at vokse sig populær blandt turister. Hjemmefra bookede vi billeje i Didim og tog et fly til den nærmeste lufthavn.

Jeg rejste sammen med en god ven, og vi brugte ca. halvanden uge i Didim, der i øvrigt ligger på Tyrkiets vestkyst. Vi var heldige at fange en bus, der gik fra lufthavnen i Bodrum hele vejen til Didim, hvor vi kunne hente vores billeje i Didim og køre videre til vores hotel i byen.

Vi var heldige at komme lidt uden for turistsæsonen. For blot et par år siden var Didim stadig en rimelig uopdaget, lille by i Tyrkiet, men turisterne har efterhånden fået øjnene op for Didim, der giver et indblik i Tyrkiets historie. Med billeje i Didim kunne vi opleve både selve byen, men også områderne uden for selve Didim, som bestemt også var værd at køre en tur ud at besøge.

Da vi bestilte vores billeje i Didim, fik vi aftalt med udlejningsfirmaet, at vi kunne aflevere bilen i lufthavnen, vi skulle af sted fra igen, hvilket var yderst praktisk, så vi havde bilen hele vejen fra hotellet til flyet.

0 thoughts on “Vi bestilte billeje i Didim og afleverede bilen i Bodrum”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.