Billg solfilm er løsningen, hvis man gerne vil have tonede bilruder

Jeg har altid haft en stor drøm om at få tonede bilruder, men jeg har aldrig haft råd til at få det gjort, og det har jeg sådan set stadig ikke. Jeg har dog fundet den perfekte løsning, nemlig billig solfilm.

Det kom sig nemlig af, at jeg var på besøg hos mine forældre her i weekenden. Min far går rigtig meget op i biler, og han hev mig stolt hen til garagen for at vise mig hans nye tonede bilruder. Han har også altid ønsket sig tonede bilruder, og selvom han har haft pengene til at få det lavet, har han altid været lidt nærig. Nå, men min far fortalte mig altså, at han havde fået sat billig solfilm på sine ruder.

Jeg kunne dog slet ikke se, at det var billig solfilm, der var sat på ruderne. Ruderne lignede nemlig bare helt almindelige tonede ruder.

Min far fortalte mig også, hvor han havde gjort sig dette fantastiske fund henne. Han havde nemlig fundet en montør i København, som havde specialiseret sig i billig solfilm som alternativ til de almindelige tonede bilruder.

Da jeg kom hjem fra mine forældre, satte jeg mig ind foran computeren for at finde ud af noget mere om billig solfilm. Det er åbenbart en helt almindelig solfilm, der monteres på bilruderne, hvilket skaber samme effekt som tonede bilruder.

Jeg fandt så ud af, at man faktisk kan få en masse forskellig slags billig solfilm, hvilket giver mulighed for at gøre sin bil endnu mere unik at se på. Man kan nemlig få alt fra en helt almindelig farve på sine tonede bilruder til en lækker og lidt mere blæret metalliseret effekt, hvilket jeg synes lyder rigtig fedt.

8 thoughts on “Billg solfilm er løsningen, hvis man gerne vil have tonede bilruder”
  1. Det lyder faktisk som en rigtig god ide, det der med at sætte billig solfilm på ruderne. Sådan kan man vel også få tonede bilruder.

  2. Hvor ville jeg ønske, at min kæreste havde kigget sig om efter billig solfilm, det han fik på kostede en bondegård! Så er det til gengæld også brudsikkert, men man kan jo ikke se forskel. Og for os, er det kun udseendet på bilen, der betyder noget.

  3. Mænd siger jeg bare! De tænker sig ikke om, hvor hvis din mand havde gjort det, havde han nok købt billig solfilm, siden det kun er udseendet, der har en betydning.

  4. Det var også billig solfilm, jeg fik sat på mine bilruder for nogle år siden, og det holder stadig. Det er faktisk en rigtig god kvalitet!

  5. Min bror anbefalede mig at købe solfilm for nogle måneder siden, men jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at gøre det endnu, men det kunne da være, at jeg snart skulle få det gjort. Er der nogle, der ved, hvor man kan købe billig solfilm henne?

  6. Tonede bilruder er noget af det bedste, jeg har investeret mine penge i. Efter jeg havde et uheld sidste år, fordi jeg blev blændet af solen, valgte jeg altså at sætte noget solfilm på mine ruder, og jeg føler mig meget mere tryg nu, når jeg kører i bil, mens solen skinner.

  7. Kan man egentlig godt se forskel på almindelige tonede bilruder og solfilm? Og hvor stor er prisforskellen ca.?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.