Billigt Webhotel til min blog

Jeg havde længe overvejet, at starte en blog om min datter. Så familie, venner og bekendte, kunne se billeder, kommentere og læse. En blog kunne være sjovt at starte. Men hvordan er det lige med, at starte en helt ny blog. Man skal have et domæne og et webhotel. Det måtte gerne være et billigt webhotel, for så mange penge ville jeg ikke give for at hoste en blog.

Jeg gik ind på google og søgte billigt webhotel. Der kom en masse forskellige sider op. Jeg fandt en hjemmeside, hvor man kunne sammenligne de forskellige webhoteller og find et billigt webhotel. Jeg spottede lynhurtigt det billigste webhotel der var.

Jeg fandt et godt navn til min blog, og bestillede mit domæne og webhotel. Dagen efter var det hele klar. Jeg valgte at køre bloggen på en platform der hedder wordpress. Nu havde jeg min nye blog færdig, med et billigt webhotel.

Venner og Familie syntes det er en super god lille blog, og deltager aktivt på den. Min mor skriver også nogle gange på den, når vi har familie arrangementer og meget andet. Alt i alt er det med en blog en kæmpe succes hos os i hvert fald. Og det koster ikke en formue! Når man finder et billigt webhotel.

0 thoughts on “Billigt Webhotel til min blog”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.