Bingo minder mig om mormor

Min mormor fortalte altid rigtige gode historier fra sin ungdom, og en af de bedste historier var den hun fortalte om hendes veninder og sig selv, og deres bingo aftener. Det var jo en hel anden tid dengang, og det var stort at tage ud og spille sammen.

Tilbage i min mormors ungdom havde penge en større værdi end i dag, og det var derfor ikke velset at tage ud og spille bingo for dem, men min mormor og hendes veninder gjorde det alligevel, for selvom hun ikke vil indrømme det, var de lidt rebelske.

Jeg er selv begyndt at spille bingo med et par veninder efter alle de historier, som min mormor har fortalt, for det måtte bare prøves, da det virkelig lød som om hun og hendes veninder havde det rigtig sjovt når de spillede.

Jeg må indrømme, at jeg også er blevet ret bidt af at spille bingo, og det samme er mine veninder, så det kan være en dag, når jeg selv har fået børnebørn, at jeg kan fortælle dem gode historier om dengang mine veninder og jeg spillede sammen.

0 thoughts on “Bingo minder mig om mormor”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.