Børneopsparing og bådlån – kan det mon lade sig gøre?

Min mand og jeg er begyndt at kede os lidt, når vi er ude og rejse, for vi bor altid i enten sommerhus eller på hotel, og det kan godt blive lidt ensartet. Vi vil derfor meget gerne købe en båd, så vi kan opleve vores ferier fra havet af i stedet for fra landjorden af. Vi bliver dog nødt til at tage et bådlån, men vi ved ikke helt, om det kan lade sig gøre, da vi lige har oprettet en børneopsparing til vores yngste barn.

Vores yngste søn har som sagt lige fået sig en børneopsparing, da vores ældste søn også har en, og vi vil nødig gøre forskel på de to små fyre. En børneopsparing var derfor nødvendig, og det er et bådlån jo sådan set ikke, da vi sagtens kan leve uden.

Vi vil dog rigtig gerne have muligheden for at tage dette bådlån, da det ville gøre det muligt for os at komme på nogle andre slags ferier, end vi hidtil har været på. Et bådlån er jo på sin vis en slags luksus, hvorimod en børneopsparing var en nødvendighed.

Det kunne dog være helt perfekt, hvis vi kunne få lov til at tage et bådlån i samme bank, som vi har vores børneopsparing i. Det er nemlig meget nemmere for os at have alle vores lån samlet ét sted, så det satser vi selvfølgelig på kan lade sig gøre.

Vi har faktisk allerede lavet lidt research på nettet, hvor vi har fundet nogle banker, hvori vi både kan have et bådlån og en børneopsparing, så dem har vi i hvert fald tænkt os at kontakte. Det er faktisk virkelig smart, at man kan samle sine lån på den måde, for det gør det meget lettere at holde styr på.

1 thought on “Børneopsparing og bådlån – kan det mon lade sig gøre?”
  1. Det er altid svært, når man ikke vil gøre forskel på sine børn. En børneopsparing kan have stor betydning for deres liv, da det ofte er en rigtig god opstart til studie eller den første lejlighed. Alligevel håber jeg også, at I får jeres ønske om en båd opfyldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.