Bredbånd til min faster!

Min faster var lige kommet hjem fra Bolivia. Hun havde boet i Bolivia i 10 år, og havde haft det dejligt der. Men nu havde hun fået lyst til Danmark igen. Hun havde fået sig en lejlighed, inde i København.

Men hun havde ikke fået noget internet endnu. Da hun vidste, at jeg var super kvik til det med computer, havde hun spurgt om jeg ikke kunne finde et godt tilbud til hende på billig bredbånd.

For billig bredbånd skulle det være, for hun havde ikke levet for så mange penge nede i Bolivia. Jeg gik straks ind på google, og søgte efter bredbånd. Der kom en masse forskellige hjemmesider, og resultater.

Jeg fandt en super god hjemmesider, der hedder bredband-priser.dk. Det var en prissammenligning af billig bredbånd. Ved at sammenligne de forskellige udbydere, fandt du hurtigt det billigste bredbåndstilbud.

Nu har jeg fået bestilt min fasters bredbånd, så er det bare at vente 🙂

0 thoughts on “Bredbånd til min faster!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.