Camouflage tøj til børn er et hit til mine små soldater

Min yngste søn er nu blevet 8 år gammel, og ham og vennerne er blevet helt vilde med at lege krig i skoven. Det er morsomt at følge med i, hvor meget de går op i det. De opfører sig som små soldater, og små soldater skal jo have uniformer, så jeg måtte finde et sted, hvor man kunne købe camouflage tøj til børn.

Jeg fandt en shop på nettet med camouflage tøj til børn, og nu har jeg skabt en helt lille hær af små soldater. De ved heldigvis godt, hvem der er generalen, så når jeg siger ”hop”, så svarer de ”hvor højt?”.

Jeg håber ikke, at de andre forældre synes, det er lige i overkanten at købe camouflage tøj til børn. Jeg vil helst ikke fremstå som en tosse. Drenge er jo drenge, og min mand siger da også, at det er helt normalt at lege krig i den alder, selv om at jeg nogle gange synes, det er mærkeligt, for krig er jo egentlig ikke noget sjovt.

Men ok … Min mand har givet grønt lys for både camouflage tøj til børn, legetøjspistoler og alt muligt andet, så jeg regner da med at alting er ok. Bare det ikke ender med, at min søn vil til Afghanistan, når han bliver 18.

0 thoughts on “Camouflage tøj til børn er et hit til mine små soldater”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.