Canvasbælter og militærjakker til kvinder

Efter endnu en shopping tur, kan jeg nu berette om endnu en fantastisk militær butik. Og hvor er denne specifikke butik så interessant? Jo, det er fordi at de fokuserer på tøj i militær kategorien, naturligvis, men de fokuserer også generelt på kvinder, og det er ikke noget man ser tit i den slags butikker. De har bland andet et pænt udvalg af militærjakker til kvinder, som jeg ikke rigtig har set andetsteds før.

Nå, men det er jo alt sammen meget godt, men har de også andet en jakker? Nu er det jo altså ved at blive sommer, så militærjakker til kvinder er nok ikke det man har mest brug for. Og svaret er at de generelt har et meget bredt udvalg. Jeg købe for eksempel også et par canvasbælter.

Jeg skal i hvert fald besøge butikken igen. Ikke for at købe flere militærjakker til kvinder, eller canvasbælter, men for at købe ind til min sommergaderobe. Jeg havde desværre ikke penge nok med sidste gang til at tilfredsstille min købelyst.

Så om du skal have militærjakker til kvinder, canvasbælter, eller noget helt tredje, så er jeg overbevist om at dette er det rette sted. Held og lykke.

0 thoughts on “Canvasbælter og militærjakker til kvinder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.