Dagcreme er vigtigt

Ens hud har brug for den helt rigtige pleje, og det kræver en rigtig god dagcreme, så huden er beskyttet for alt, som den møder på sin vej i løbet af dagen. Det kan blandt andet være bilos, UV stråler og andet snavs i luften.

Jeg bruger en rigtig god dagcreme, som jeg køber online via en rigtig god webshop, som jeg har brugt længe. Det er ikke kun dagcreme jeg køber fra webshoppen, men også mange andre ting, som f.eks. natcreme, makeup og shampoo.

Jeg har anbefalet mange af mine veninder at købe en god dagcreme, for det er færreste, der er klar over hvor vigtigt, det er at beskytte sin hud i løbet af en dag. Jeg har kun selv lige fundet ud af, hvor vigtigt det er, for jeg havde ikke rigtig skænket det en tanke før i tiden.

Det gør jeg dog nu, og jeg er rigtig glad for, at jeg er begyndt at bruge dagcreme, da den har gjort en stor forskel for min hud, den føles renere, og jeg får færre bumser end jeg gjorde før, da alle urenhederne bliver holdt væk fra mit ansigt.

0 thoughts on “Dagcreme er vigtigt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.