Den evige slankekur er slut

Jeg synes altid, at jeg er på slankekur, det er nærmest ligegyldigt hvornår på året, at der er snak om, men jeg synes absolut heller ikke, at det har hjulpet mig det mindste, for hver gang jeg taber mig lidt, så tager jeg alligevel det hele på igen.

Jeg har søgt meget på internettet efter en slankekur, der kan gøre en ende på mine op og nedture i vægten, og jeg tror måske endelig, at jeg har fundet noget, der kunne gå hen og virke, i et sådanne tilfælde, vil jeg være ovenud lykkelig.

Jeg har bestilt denne slankekur på internettet, og nu ser jeg bare frem til at modtage den, og komme i gang. Jeg ved ikke med sikkerhed hvad den går ud på, men jeg ser det som en udfordring, og tager det en dag ad gangen.

Jeg går bare og venter på at modtage min nye slankekur med posten, og jeg glæder mig som et lille barn, for jeg tror virkelig, at denne her kan gå hen og virke, og det ville jo bare være fantastisk at tabe mig inden jul, så jeg kan spise igennem med god samvittighed.

0 thoughts on “Den evige slankekur er slut”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.