Desperat efter støjdæmpning på kontoret

Er der nogle af jer, der har prøvet at være i et rum eller lokale, hvor der ikke har været støjdæmpning? Sådan er det på min arbejdsplads, og det er mildest talt forfærdeligt! Jeg har derfor prøvet at spørge min chef, om ikke vi kan få støjdæmpning, og lød heldigvis ikke helt umuligt – jeg skulle bare selv stå for opgaven.

Da det er meget vigtigt, at vi får støjdæmpning på kontoret, så har jeg valgt at bruge en del af min fritid på at finde ud af, hvem jeg skulle have fat i for at få lavet støjdæmpning, og i den forbindelse har jeg fundet frem til dette firma, der blandt andet har udført støjdæmpning i forbindelse med Københavns metroarbejde, så de må om nogen vide, hvad de laver.

Jeg har en aftale med dem i næste uge, og så håber jeg virkelig meget på, at vi snart får styr på støjdæmpningen på arbejdet, for det er da godt nok en daglig kilde til hovedpine, som det er lige nu, så det kunne være rart at få nogle lidt mere rolige omgivelser at arbejde i – og her kommer støjdæmpning naturligvis ind i billedet.

0 thoughts on “Desperat efter støjdæmpning på kontoret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.