Elefanthuer er et must i denne ekstreme kulde!

Jeg synes, at det er blevet mega koldt på no time i år!! Jeg hader simpelthen kulden over alt på jorden! Ligeså snart jeg får muligheden og pengene flytter jeg til et varmt land og vender aldrig tilbage igen, men indtil da bliver jeg nødt til at købe nogle elefanthuer, der kan holde mit stakkels hoved varmt.

Jeg ved godt, at det lyder underligt, at jeg skal gå rundt med elefanthuer, men jeg føler virkelig ikke at der er andet at gøre! Jeg vil meget hellere være varm og rask end at se godt ud! Jeg kan simpelthen ikke holde denne ekstreme kulde ud!

Da jeg fortalte min kæreste, at jeg ville købe elefanthuer til mig selv, troede han at jeg tog pis på ham. Han brød sig bestemt ikke om at hans kæreste skulle gå rundt og ligne en kejle. Men jeg sagde, at han lige skulle kigge engang på de modeller jeg havde kigget på, inden han sagde mere.

Jeg viste ham de elefanthuer som jeg havde tænkt mig at bestille over nettet, og han syntes faktisk ikke at de var så slemme. Det ville jeg faktisk også have været ligeglad med, for det vigtigste er, at jeg ikke står og venter på en forsinket bus mens jeg mega fryser!

0 thoughts on “Elefanthuer er et must i denne ekstreme kulde!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.