Elektriker døgnvagt – Redder mig ud af den skræmmende mørke

Jeg er en af de typer der hader mørke og sover altid med tændt lys, når jeg sover alene. Når min kæreste er i byen og jeg skal være alene det meste af natten, lader jeg også lyset være tændt i næsten hele huset. På mit natbord husker jeg at lægge nummeret til den nærmeste elektriker døgnvagt – og det er der en helt god grund til.

Jeg har to gange i løbet af et halvt år oplevet at strømmen er gået i hele huset. Den første gang det skete ringede jeg til min kæreste, der måtte ringe efter en elektriker døgnvagt, som kom kort efter opkaldet og fiksede problemet. Min kærestes bytur ødelagde jeg fuldstændig, fordi jeg gav ham ordre om at komme hjem med det samme, så jeg ikke var alene i mørket mens jeg ventede på elektrikeren.

Anden gang det skete, gik jeg i ligeså stor panik og ringede til min kæreste. Jeg var ikke så klog at gemme elektrikerens nummer i tilfælde af strømsvigt. Til gengæld var min kæreste smart at gemme nummeret i hans telefonbog. Denne gang ringede jeg selv efter en elektriker døgnvagt, der var ligeså hurtig om at nå frem som første gang. Det hjælper også lige at nævne at man er mørkeræd!

Næste gang strømmen svigter, ringer jeg selv efter en elektriker døgnvagt uden at nævne det for min kæreste. Tror han bliver rigtig stolt af mig.

0 thoughts on “Elektriker døgnvagt – Redder mig ud af den skræmmende mørke”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.