En stress psykolog hjælper dig med at få styr på hverdagen

Stress er et velkendt begreb for de fleste på arbejdspladsen. Arbejdsnarkomani, som er udbredt hos en del af danskerne, gør, at selv de mest hårdføre medarbejdere kan gå ned med stress. At gå til en stress psykolog kan derfor være en nødvendig hjælp for mange danskere, der gerne vil have en sundere work-life balance i deres hverdag.

Vi kender alle sammen følelsen af at have for meget at se til. Men for mange danskere kan det tage overhånd og ifølge en undersøgelse fra Stressforeningen oplever 430.000 danskere dagligt symptomer på stress. Erhvervs- og stress psykolog Pernille Rasmussen har 14 års erfaring med stressramte mennesker og hendes virksomhed, Grow People, er specialiseret i netop stress og trivsel i hverdagen. Grow People har foruden Pernille Rasmussen tilknyttet tre specialister, der alle er eksperter i stress og trivsel, og de kan tilbyde et skræddersyet stresshåndteringsforløb for alle, der føler, at deres hverdag er uoverskuelig. At gå til behandling hos en stress psykolog fra Grow People inkluderer, at man får konkrete værktøjer og metoder til at forebygge stress, så man ikke ender det samme sted igen. Hvis du er sygemeldt kan en stress psykolog også hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan din jobstart skal foregå, så du trygt og sikkert kan vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Grow People fjerner stress – og skaber trivsel

Grow People, som har eksisteret siden 2006, har over 500 stress forløb på cv’et og er derfor erfarne stress psykologer, der ved, hvad de foretager sig. Foruden klinikken er Pernille Rasmussen en flittig benyttet kilde af flere af de landsdækkende medier, når emnet falder på stresshåndtering, –forebyggelse og arbejdsmiljø. Ved du ikke, om du har brug for en stress psykolog, kan du læse mere om, hvad Grow People kan tilbyde dig eller en kollega på deres hjemmeside.  En stress psykolog fra Grow People kan muligvis være vejen ud af en uoverskuelig hverdag og henimod en sund balance mellem arbejde og fritid.

0 thoughts on “En stress psykolog hjælper dig med at få styr på hverdagen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.