Er personlig pleje ikke slået igennem i Jylland?

personlig pleje produkterJeg var i Kristi himmelfartsferien et smut i Jylland, og jeg må sige at personlig pleje ikke virker til at have slået helt igennem derovre. Jeg var derovre for at besøge noget familie og var i den forbindelse til en 50 års fødselsdag, hvor der var en del gæster jeg aldrig havde mødt før. Normalt har man den idé om at, når man tager til en festlig lejlighed så gør man så meget det er muligt ud af personlig pleje og den måde, man fremstår på.

Til denne fest var der adskillige, men isæt et par stykker man havde lyst til at give et kursus i personlig pleje. Det var ikke fordi de lugtede af ko-møg, men fordi de ikke lignede nogen der burde tage til festlige lejligheder og ikke brugte en stor del af deres morgen på hudpleje og andre soignerende aktiviteter.

Jeg talte med mine kusiner om det og de var såmænd lige så chorkeret, men det understreger at der er nogle af dele af Jylland hvor pleje af huden osv. er noget man laver stor ståhej omkring. Jeg ville med glæde bruge min tid på at tage rundt i Jylland med et kursus i basic personlig pleje, men det måtte nok blive noget a la tupperware parties. Mine kusiner fortalte mig dog at det simpelthen er fordi de ikke har nogen personlig interesse i at bruge tid på det.

0 thoughts on “Er personlig pleje ikke slået igennem i Jylland?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.