Nogen, der har erfaringer med Dr Hauschka produkter?

Jeg har længe brugt Ole Henriksen og Jurlique, men jeg overvejer kraftigt at skifte til Dr hauschka. Jeg har hørt meget godt om produkterne, og jeg synes desuden, at produkt serien er meget flot designet, det betyder jo også noget, hvis man skal have en hel serie stående på hylden på badeværelset, sådan til skue.

Det er ikke fordi, jeg laver udstilling af mine produkter, men mit toiletskab er gennemsigtigt, og derfor betyder det noget, at emballagen er flot at se på også. Jeg synes Dr hauschka og indpakningens enkelthed er rigtig flot.

Noget andet der betyder noget for mig, selvfølgelig mere end indpakningen forstås, er at produkterne ikke er fyldt med alt muligt knald, ikke er testet på små stakkels dyr og sådan noget. Og der er Dr hauschka vist nærmest fortaler for andre mærker, der vil samme vej.

Men jeg kan ikke finde ud af, om Dr hauschka mere er egnet til kvinder, der er lidt ældre end mig, jeg er 17 og går i 2. g. Min mor mener nemlig, er produkterne mere er til nogen på hendes alder, men jeg har altid forelsket mig totalt i produkt serien og ikke mindst emballagen 😉 Er der nogen, der bruger Dr hauscha, som har nogen kommentarer, alt feedback er velkommen…

0 thoughts on “Nogen, der har erfaringer med Dr Hauschka produkter?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.