Et par spørgsmål vedrørende brystoperationer

Hvor mange af jer har fået lavet brystoperationer? Jeg spørger, fordi jeg selv overvejer det, men jeg er lidt i tvivl om alle de mange ting, jeg fornemmer, at man skal tage stilling til, og derfor kunne jeg godt tænke mig at få lidt hjælp fra jer, der har erfaring med brystoperationer.

Der er flere ting, som jeg er i tvivl om. Først og fremmest kunne jeg godt tænke mig at få en forklaring på, hvordan det kan være, at der er nogle, der kun får en enkelt brystoperation, mens andre skal have 2-3 brystoperationer? Er årsagen til dette, at de vil have lagt flere milliliter ind, end der er plads til, eller hvordan hænger det sammen?

Derudover kunne jeg også godt tænke mig en gennemgang af de forskellige implantater. Jeg har nemlig hørt om en masse forskellige typer, men hvordan ved jeg, hvilke jeg skal vælge? Og hvordan og hvorledes mht. antallet af milliliter?

Som I muligvis kan fornemme, er jeg lidt på bar bund mht. brystoperationer, men jeg er som sagt meget nysgerrig, og derfor kunne jeg godt tænke mig at få svar på mine spørgsmål. Jeg har i øvrigt fundet den her video, som jeg tænkte, at jeg ville dele med jer:

0 thoughts on “Et par spørgsmål vedrørende brystoperationer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.