Firmafest: Jeg har brug for hjælp til planlægning af en julefrokost

Nu er det snart ved at være tid til at gå i gang med planlægningen af den årlige julefrokost, og da det er mig, der står for at planlægge diverse firmafester, er det naturligvis også mig, der skal planlægge vores julefrokost.

Jeg begyndte på mit arbejde for lidt under et år siden, og da det var nogle andre, der planlagde vores julefrokost sidste år, har jeg af gode grunde ikke været med til at planlægge en julefrokost på mit arbejde før, hvorfor jeg godt kunne bruge nogle ideer til, hvad vi skal lave til denne firmafest.

Min chef er rigtig god til at sørge for, at det sociale er i orden på arbejdspladsen, og han sørger derfor for, at vi har en firmafest mindst to gange om året, hvilket jeg sætter meget stor pris på, da jeg mener, at det er en oplagt måde at lære sine kollegaer at kende på uden for arbejdstiden.

Da jeg startede, var jeg så heldig, at vi havde en firmafest allerede uden efter, og jeg blev derfor hurtigt rystet sammen med de garvede medarbejdere. For mig har det betydet, at jeg både ser dem som kollegaer og som venner, og det gør det meget sjovere at tage på arbejde hver dag.

Som sagt skal jeg snart til at planlægge min første julefrokost på dette arbejde, og jeg er ærlig talt lidt tom for ideer. Jeg tror, at det skyldes, at jeg slet ikke er i julehumør endnu, men jeg tænkte derfor, at det kunne være fedt, hvis der sidder nogle læsere derude, som har nogle gode ideer til, hvordan jeg skal planlægge den her firmafest.

Vi skal selvfølgelig have noget lækkert julemad, for det hører sig jo til, når man holder julefrokost, og vi skal naturligvis også have julebryg og nisseøl i store mængder.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om der eventuelt er nogen af jer, der har et godt forslag til, hvor vi skal købe vores mad henne, og hvornår det skal bestilles? Jeg er nemlig ikke sikker på, at andre er begyndt at tænke på julefrokost endnu, men det kan selvfølgelig være, at der er nogle, der skal bruge julemad til deres firmafest.

Jeg har været til et par firmafester i mit liv, og jeg synes faktisk selv, at jeg er ret god til at arrangere sådan en firmafest, men nu må vi se, hvordan det kommer til at gå med vores julefrokost i år.

3 thoughts on “Firmafest: Jeg har brug for hjælp til planlægning af en julefrokost”
  1. Jeg vil anbefale dig at kontakte City Selskabslokaler, som jeg ofte får til at planlægge min julefrokost.

  2. Der er da godt nok lang tid til de første julefrokoster går i gang, men jeg kan godt se, at man måske bliver nødt til at være tidligt ude, hvis man skal have nogle til at arrangere festen for sig.

  3. Er du kommet i gang med at få planlagt julefrokosten? I går slog det mig, at man faktisk snart skal i gang med at planlægge og bestille lokaler, mad osv., hvis man gerne vil have det til at foregå et sted ude i byen frem for derhjemme eller på arbejdspladsen. Nogle booker jo nærmest flere år i forvejen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.