Jeg skal til firmajulefrokost 2011 midt på sommeren

I aften skal jeg til firmajulefrokost 2011 i min virksomhed. Jeg ved godt at det er et mærkeligt tidspunkt, men det er såmænd fordi vi bytter rundt på de to årlige fester, hvilket vil sige at vi i stedet har sommerfest i december eller januar, hvor andre tager til julefrokost.

Jeg synes personligt, at det er helt vildt fedt, fordi man forbereder sig mentalt på en hel anden måde, når man skal til firmajulefrokost 2011 om sommeren. Det er en hel anden type fest, end det ville være hvis den var placeret i december, hvor den normalt ligger.

Jeg glæder mig i øvrigt også til at vi skal have nissehuer på og synge julesange, selvom det er om sommeren. Nogle gange bliver jeg så træt af julen om julen, fordi det er her, der og alle vegne. En firmajulefrokost 2011 ville dermed heller ikke være lige så fantastisk i december.

Vi skal endda have julemad og ris a’la mande til vores firmajulefrokost 2011, hvilket normalt er det jeg glæder mig allermest til, fordi man ikke har fået det i over et halvt år, så det kommer til at smage fantastisk og så er der endda også 3-4 måneder til at man skal have det igen, så man kan nyde det i fulde drag.

0 thoughts on “Jeg skal til firmajulefrokost 2011 midt på sommeren”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.