Nu har jeg fundet ud af hans fragtfirma og navn – Claus ♥

Hej igen, nu er jeg blevet helt afhængig af at skrive om mit crush på ham den lækre vognmand her på bloggen, måske er det i et naivt håb om, at nogen læser den, og fortæller mit crush om mig? Så jeg kan få ham… Men det sker nok ikke. Men jeg har dog fundet ud af, hvilket fragtfirma han arbejder for.

Det har jeg jo sådan set kunne have fundet ud af for længe siden, for det er samme fragtfirma, som mit firma har brugt altid. De har nemlig altid levet op til vores krav, og været søde og fleksible med leveringen.

Og personalet også  – for dem der ikke lige har fulgt med, så har jeg et helt klassiske ungpige crush på den vognmand, der leverer tøj til vores varehus, som jeg er koordinator i. Så personalet er vi bestemt tilfredse med! Jeg har været inde og se på hjemmesiden til hans fragtfirma og har fundet hans medarbejder profil.

Jeg skal nok lade være med at stalke ham for meget, I promise, jeg skulle bare lige se, hvad han hed, og hvad hans fragtfirma hed, så han ikke længere bare er den lækre vognmand. Nu hedder den lækre vognmand nemlig Claus – men han er stadig lækker 🙂

0 thoughts on “Nu har jeg fundet ud af hans fragtfirma og navn – Claus ♥”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.