Garderobeskabe

Jeg har altid drømt om en walk-in garderobe, lige siden jeg så det i en amerikansk film. Men desværre er min lejlighed ikke indrettet med et ekstra værelse, som jeg lige kan lave om til garderobeskab, så jeg må leve i drømmen lidt endnu.

Jeg har dog været inde og kigge på nettet, efter nogle muligheder, der kunne gøre min garderobe drøm virkelig, for der er en side, der har nogle garderobeskabe, der bliver bygget fra gulv til loft, så det virker fuldstændig som om at man går rundt inde i garderobeskabene, når man åbner dem.

Nu har jeg bestilt garderobeskabe til min lejlighed, selvom jeg godt ved, at jeg ikke rigtig har råd til det. Men helt ærligt, nogle gange må man også gerne forkæle sig selv en lille smule, og jeg skal jo have et sted at ligge alt det tøj, som jeg ellers har spredt sådan udover resten af lejligheden.

Jeg har lige fået leveret og monteret mine garderobeskabe i dag. De er bare helt vildt fede, og jeg står bare inde midt i det hele nu, og nyder mine garderobeskabe, mere end jeg nogensinde havde troet, at jeg ville kunne gøre.  Så hvis du går med en lille drøm om en prinsesse garderobe indeni, så bør du tage et kig på nettet og se hvad du kan finde.

0 thoughts on “Garderobeskabe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.