Gastriball tilbyder fedmeoperation uden kirurgi

Hvis du går og overvejer en fedmeoperation for at tabe dig, så læs med her. Det er nemlig muligt at opnå et stort vægttab uden at få foretaget et kirurgisk indgreb. Hos Gastriball kan du, ved hjælp af en helt speciel procedure, få et betydeligt vægttab, og hele operationen tager 20 minutter.

Gastriball er en klinik, der tilbyder fedmebehandling til folk med et BMI over 27. Behandlingen foregår uden kirurgisk indgreb, og produceren er ofte overstået på under en halv time. Gastriball er en operation der foregår med en ballon der skal simulere en mindre mavesæk, og dermed indtager patienten mindre mad, hvilket resulterer i lavere vægt. Ballonen bliver indført gennem munden under sikre forhold, og hele operationen er smertefri. Det er en operation der har positive effekter, når man ønsker at gå ned i vægt. Gastriball tilbyder en gratis forundersøgelse til dig der overvejer indgrebet, og du kan booke en tid på deres hjemmeside her.

 

Se Gastriballs video om vægttab

Gastriball er en veldokumenteret behandling, og patienter oplever ofte positive resultater inden for den første måned. Det er en kombination af en maveballon, der mindsker spisetrangen og en omlægning af kost og motion. Du kan se, hvordan et vægttab uden kirurgi foregår her i videoen.

 

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp eller ikke er sikker på, om Gastriball er det rette for dig, så kan du altid kontakte klinikken på 39 64 01 25 eller besøge deres hjemmeside her.  Klinikken vejleder om, hvilke muligheder der findes, og de oplyser om alle informationer, du har brug for, for at træffe det rigtige valg.

0 thoughts on “Gastriball tilbyder fedmeoperation uden kirurgi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.