Jeg er lykkelig for, jeg har meldt mig ind i en fagforening!

Jeg vil nu fortælle min historie, om hvorfor jeg så varmt anbefaler venner og bekendte, at de skal melde sig ind i en fagforening. Det hele skyldtes selvfølgelig, at jeg havde problemer på arbejdet. Jeg havde faktisk været rigtig glad for at være der, og havde en rigtig sød chef, som tog sig godt af sine ansatte. Desværre skete der det, som det sker så tit at også han måtte gå på pension og overlade sin post til en anden.

For ikke at forfordele nogen, endte det med at blive en udefra, og det skulle desværre vise sig at være en rigtig ærgerlig beslutning, for den nye chef var mildest talt en fiasko, og da jeg for nogle år siden havde fået anbefalet at melde mig ind i en fagforening, og endte med at gøre det, var jeg i hvert fald glad for nu.

Min nye chef viste sig nemlig at være ekstremt fjendsk over for kvinder. Det er meget svært at forklare, hvor slemt det egentlig er, men jeg kan da nævne, at i slutningen af året fik ingen kvindelige ansatte lønforhøjelse. Her var det, at min fagforening var så flinke at hjælpe mig med at få udformet en klage. Det endte faktisk med, at han blev fyret, og den nye chef er faktisk udmærket.

0 thoughts on “Jeg er lykkelig for, jeg har meldt mig ind i en fagforening!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.