Kæresten arbejder med google optimering, jeg forstår det næsten:)

Jeg har lige lært noget nyt, det er jo ikke så tit det sker efterhånden. I hvert fald ikke noget, jeg virkelig føler, jeg kan bruge til noget. Min kæreste har fået et nyt arbejde, hvor han arbejder med google optimering.

Google optimering er mega smart for forretninger og andre organisationer online, der gerne vil have en bedre placering, når folk googler et eller andet søgeord.

Hvis nu man har to firmaer, der begge sælger det samme, for eksempel have redskaber, så kan firmaet få et andet firma, der kan sådan noget med google optimering, til at hjælpe med at få firmaet højt op på listen, hvis folk nu for eksempel googler have redskaber. Okay, det blev måske lidt indviklet, men det er det overhovedet ikke. Min kæreste siger, at det er det nyeste inden for online markedsføring, det er jo også rigtig smart, fordi der er så meget konkurrence, når man vil frem i google. Jo flere der er om at have det samme søgeord, des sværere er det vel at komme op, eller sagt på en anden måde, des større chance er der for at andre har lavet google optimering, så man selv ryger ned, hvis ikke man har været så smart. Jeg ved ikke, hvordan det fungerer praktisk, det er det min kæreste har tjek på!

0 thoughts on “Kæresten arbejder med google optimering, jeg forstår det næsten:)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.