Har du brug for en låsesmed på Østerbro? Min kan anbefales!

Hvor ligger der en låsesmed på Østerbro man kan stole på? Jeg skulle bruge en god, pålidelig låsesmed på Østerbro, og jeg ville gerne finde en der havde kompetencerne i orden. Hvordan finder man det? Det er jo flere web sider med håndværkere, men kunne ikke rigtig finde et fora om låsesmede!

Opgaven jeg havde var stor, og det krævede ca.2 ugers arbejde, samt at låsesmeden i den efterfølgende uge havde tid til at sporadisk kommer forbi når der var brug for det, lidt som en vicevært. Derfor var det vigtigt for mig at Låsesmeden lå på Østerbro. Så at transport tiden bliver minimeret. Jeg fandt heldigvis en, arbejdet blev udført til punkt og prikke, Låsesmed Østerbro havde både expertisen, præcision og den arbejdsiver jeg skulle bruge. Men det tog sin tid at finde frem til dem, da jeg var meget nøje i min udvælgelse, og ville undersøge markedet for låsemed på Østerbro nøje før jeg træf mit valg. Nu er det jeg så sider tilbage med den ide, som jeg synes nogen skal tage op. Lav en lokal web-side for de håndværkere der findes i området, det bliver vi da alle glade for. Det er da helt klart hyggeligst at støtte de lokale. Grib den derude.

0 thoughts on “Har du brug for en låsesmed på Østerbro? Min kan anbefales!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.