Der er virkelig mange herreløse hunde i de varme lande

Min veninde og jeg var for et par uger siden, af sted på en dejlig ferie til syd Spanien og turen gik rigtig godt. Til gengæld gik det op for os, at herreløse hunde i den grad er et kæmpe problem i landet og det må siges, at overstige min vildeste fantasi. Her i Danmark har vi jo også sager omkring herreløse hunde, men slet ikke i det omfang, som vi så det dernede. Jeg var lige forbi en hjemmeside med oplysninger omkring herreløse hunde i Europa og man må i den grad sige, at der er en årsag til kampagner for det her på TV i stor stil.

Herreløse hunde er ellers ikke noget min veninde og jer har været så opmærksomme på, men det kom virkelig bag på mig, hvor omfattende problemet er, så snart vi bevæger os syd for den tyske grænse. I nærheden af det hotel vi boede på, var der et helt område med tomme og forfaldne bygninger, hvor der var en stor koncentration af herreløse hunde. De var meget medtaget og syge at se på og der var ingen der på nogen måde tog sig bare minimum af dem.

Man forventer ikke en komplet redning af disse herreløse hunde, men det var chokerende så mange hunde der var samlet på stedet uden nogen form for omsorg. Til gengæld begynder man så småt at forstå, hvorfor vi har dyreinternater her i landet og hvorfor der kæmpes for bedre forhold. De her dyreinternater er de herreløse dyrs eneste udvej fra et miserabelt liv, men de har slet ikke de samme muligheder syd på, hvilket er under al kritik. Jeg håber virkelig at herreløse hunde og herreløse dyr generelt for et løft i andre lande.

0 thoughts on “Der er virkelig mange herreløse hunde i de varme lande”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.