Jeg tror, hun har fået en fedtsugning – jeg vil også!

Jeg har en kollega, som jeg mistænker for at have fået en fedtsugning, jeg er næsten sikker på, at hun har fået lavet en.

Det drejer sig om min 44 årige kollega, vi arbejder i den offentlige sektor. Tanken om hendes fedtsugning strejfede mig første gang, jeg så hende i leggings. Hun har altid været rimelig tyk i det, ikke sådan fed, men ret bredt bygget, og pludselig så hendes lår meget slankere ud, end de plejer. Men hun plejer heller ikke at gå i leggings, og det er måske derfor.

Jeg ved, at hun netop er blevet skilt, og så har hun tre børn med sin eksmand. Hun er altså på kødmarkedet igen, og det kan da ikke undre nogen, at hun gerne vil se toplækker ud. Det kan selvfølgelig også være, hun har været på slankekur, det er bare kommet nærmest fra den ene uge til den anden, og det er derfor, jeg tror, det er en fedtsugning, hun har fået lavet.

Og det er der jo sådan set ikke noget som helst galt i, resultatet er blevet rigtig flot, og i virkeligheden er jeg jo nok bare misundelig på hende. Jeg vil faktisk gerne vide, hvor hun har fået det lavet, det er jo nok på et privatklinik. Jeg ved bare ikke, om man kan tillade sig at spørge, måske bliver hun fornærmet. Jeg tror, jeg vil starte med at spørge til en god slankekur, så må hun selv om, hun vil fortælle om sin fedtsugning.

0 thoughts on “Jeg tror, hun har fået en fedtsugning – jeg vil også!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.