Kæresten skal erstattes med en hund, hundehalsbånd og to hundesenge

Jeg er en kvinde på 30 år, og har en veninde der lige er gået fra sin kæreste, efter et langt forhold. Hun er derfor ekstrem trist har og ikke så meget, at tage sig af når hun ikke laver noget derhjemme. Derfor havde jeg besluttet mig for, at give hende en gave, som hun kan bruge en mase tid på, og som ikke bare bliver kedeligt efter noget tid. Jeg valgte derfor, at købe en ny hund til hende. Men det kunne jeg ikke bare nøjes med, derfor købte jeg hende også et hundehalsbånd og to hundesenge.

Jeg valgte at købe to hundesenge fordi, at jeg personligt mener, at der skal være en i stuen og en på hendes soveværelse. Min veninde fik et hundehalsbånd, der var grønt og to hundesenge, der var sorte.

Jeg valgte, at give hende en han hund, da det var kæresten den skulle erstatte, hvilket den også gjorde. Hun blev en del overrasket og var rigtig glad for sin hund, og at hun fik to hundesenge og et hundehalsbånd gjorde hende bare dobbelt så glad.

Min mening med dette var ikke, at sammenligne hendes kæreste med en hund, men at hjælpe hende med, at komme videre med noget andet end bare, at sidde og tænke på hendes tidligere kæreste, når hun intet havde at lave. Så min beslutning om, at give hende en hund, hundehalsbånd og to hundesenge, der kunne hjælpe hende igennem hendes lille depression, synes jeg var den bedste beslutning jeg længe har taget.

0 thoughts on “Kæresten skal erstattes med en hund, hundehalsbånd og to hundesenge”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.