Hurtig og billig låsesmed i København!

Hej igen!

Så er jeg endelig kommet hjem fra den fedeste ferie længe! Jeg har været på storbyferie til Barcelona i en lille uges tid sammen med et par venner, og det var en virkelig vild og virkelig fed tur! Det var i midten af februar, hvor vi tog af sted om tirsdagen. Ingen af os havde været i Barcelona før, hvorfor vi havde en hel del, som vi gerne ville nå at se alle sammen. Udover at rende rundt fra den ene attraktion til den anden, blev det også til en hel masse byture – næsten hver eneste dag – de giver den virkelig gas i Barcelona!

Højdepunktet for denne tur var dog helt klart lørdagen, hvor favoritklubben, Barcelona, skulle spille imod Rayo Vallecano. Og hold nu kæft en fed kamp! Barcelona tværede dem ud med tenniscifre, og vandt 6-0! Vi har allerede planer om, at tage til Barcelona igen til sommer, hvor det også er værd at tage på stranden. Men, men, men…

Da jeg kom hjem fra den fede tur, hjem til København, og kom op til min lejlighed, og skulle finde nøglerne frem, så var de væk. Jeg måtte have glemt mine nøgler nede på hotellet. Fik ringet på naboen dør, da min mobil var løbet tør for strøm, og hørte om hun ikke havde nummeret på en låsesmed i nærheden. Og det havde hun heldigvis. Det var lidt over midnat, hvorfor jeg skulle have fat i en låsesmed, der også kunne komme ud så sent.
Nå, jeg fik fat i en, og de kom – til stor glæde og overraskelse – allerede inden, der var gået 10 min. Det må kaldes service!

Jeg var også lidt smånervøs over, hvad det ville komme til at koste, da ferien var blevet lidt dyrere end forventet, hvorfor jeg skulle sidde ret stramt i det resten af måneden. Det blev heldigvis ikke særlig dyrt, og vil derfor varmt anbefale denne låsesmed til andre!

0 thoughts on “Hurtig og billig låsesmed i København!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.