Hvordan kan jeg få større bryster, uden det bliver vulgært?

Jeg er en pige på 28, jeg er single på andet år, og jeg har noget ved min krop, jeg godt kunne tænke mig at få ændret lidt på. Det drejer sig om, at jeg gerne vil have større bryster.

Men tro nu ikke, at jeg vil have kæmpe bryster, som folk rigtig lægger mærke til, det er overhovedet ikke det, jeg vil. Jeg vil bare gerne have en eller to skåle større bryster, så mit meget meget flad bryst bliver lidt mere feminint.

Jeg vil gerne have en brystoperation, det har jeg efter lang tids overvejelser gjort op med mig selv. Jeg har prøvet alle mulige obskure creme og brysttræning og p-piller, men intet har hjulpet. Jeg kan ikke en gang fylde en a skål. Så hvis jeg så gerne vil have større bryster, tænker jeg, at så kan jeg lige så godt få det gjort nu. Jeg håber bare ikke, at fremtidige kærester, synes det er for frækt, for sådan er jeg slet ikke som person, jeg er meget stille og rolig.

Så jeg leder efter et sted, hvor jeg kan få lavet større bryster stilfuldt og meget lidt vulgært. Kender nogen nogen, gerne i  København eller omegn?

0 thoughts on “Hvordan kan jeg få større bryster, uden det bliver vulgært?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.