Hyben og Ingefær afhjælper ømme led – Begge indgår i Movizin

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhedsråd vedr. Alternativ Behandling er der belæg for, at hyben kan afhjælpe gigt. Kaj Winther, som er overlæge, mener, at hyben kan hjælpe patienter mod slidgigt, og indtagelse af naturmidlet kan reducere forbruget af smertestillende medicin. Det er endnu et slag for naturmidlers positive indvirkning på gigt, som så sent i 2012 fik støtte af en undersøgelse der viste, at ingefær reducerer inflammatoriske reaktioner hos personer med gigt. Movizin indeholder begge ingredienser.

Naturmidler mod ømme og stive led har medvind i flere undersøgelser, der underbygger påstandene om, at naturens egne midler kan reducere gigt og ømme led. Movizin, som både indeholder hyben og ingefær, har i mange år hjulet danskere med ledproblemer. Belægget for, at Movizin skal have en positiv effekt på personer med stive led kommer fra flere rapporter, der peger på hyben og ingefær som vigtige elementer i reducering af gigt.

 

Hyben i Movizin kan lindre smerter og stive led

En undersøgelse peger på, at et testet hybenpræparat højst sandsynligt har en lindrende effekt på stive og ømme led. Kaj Winther mener at kunne konkludere på baggrund af undersøgelsen, at der er klare tegn på, at hyben kan hjælpe på de symptomer man oplever på slidgigt. Han hæfter sig også ved, at forsøgspersonerne i undersøgelsen følte mindre stivhed om ømhed i leddene efter, at de havde fået hyben præparatet.

 

Ingefær og hyben falder i samme kategori

Flere undersøgelser har ligeledes peget på, at ingefær har en positiv effekt på ømhed og gigtsmerter. Vi ved, at ingefær er blevet brugt i Asien i flere hundrede år som medicin imod inflammatoriske smerter. Ingefær undertrykker fremkomsten af inflammatoriske molekyler, hvilket potentielt set kan gøre det mere effektivt end hidtil antaget. Naturmidlet Movizin, der har hjulet utallige danskere med ømhed i kroppen, indeholder både hyben og ingefær, hvilket kan gøre det til et mirakelmiddel mod gigt og ømme led.

 

Movizin har hjulpet utallige danskere

Movizin som både indeholder ingefær og hyben har i mange år hjulpet flere danskere med at slippe af med ømme og stive led. Du kan læse nogle af de mange historier, der findes om Movizin her.

 

0 thoughts on “Hyben og Ingefær afhjælper ømme led – Begge indgår i Movizin”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.