Hybridproteser eller implantatbehandling?

Vi er nogen der har flere problemer med tænderne end godt er, og jeg må desværre erkende at jeg hører til i denne kategori. Jeg tror nok at det har mest at gøre med min graviditet, men det korte og det lange er at mine tænder falder ud for et godt ord. Nå, men det er da et offer der er værd at gøre for sådan en lille ny, skønt det er noget af en ulejlighed. Nu står jeg så i situationen, at jeg skal have løst omtalte problem. Til det formål har jeg naturligvis gjort brug af min tandlæge, som har foreslået hybridproteser adskillige gange, og det lyder da også udmærket, sådan da, men jeg er altså ikke glad ved tanken om gebis. Derfor har jeg selv foreslået implantatbehandling, som naturligvis er dyrere og mere kompliceret, men min tandlæge er ikke alt for glad ved det, skønt hun ikke har været i stand til at komme med en ordentlig argumentation imod det.

Så nu står jeg altså i situationen hvor jeg skal vælge mellem tandlægens anbefaling, nemlig hybridproteser, eller mit eget forslag, altså implantatbehandling. Umiddelbart burde det jo være et let valgt at tage, men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at overveje om der mon er nogle faktorer jeg ikke har taget i betragtning. Hvilke komplikationer kan der opstå i forbindelse med en sådan implantatbehandling? det er jo noget med at bore huller i kæben og alt sådan noget. Holder det i længden, er det pengene værd, eller burde jeg måske bare godtage tandlægens anbefaling om hybridproteser?

0 thoughts on “Hybridproteser eller implantatbehandling?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.