Indisk mad København hos Punjab Restaurant

Der er begyndt at poppe mange restauranter op, der serverer indisk mad i København. Men det er de færreste, der egentlig ved, hvordan indisk mad skal tilberedes og serveres. Punjab Indian restaurant er én af de få, der ved, hvordan en ægte indisk menu skal sættes sammen.

Ægte indisk mad i København bliver ofte negligeret på baggrund af hurtig-retter fra Østen af. Man kan gå ned i sit lokale supermarked og købe færdigretter, der i deres indpakning lover alle Østens lækkerier, men som i virkeligheden er så langt væk fra det ægte indiske køkken som muligt. Punjab Indian Restaurant i Valby har med deres indiske rødder styr på, hvad der er ordentlig indisk mad i København. De serverer alle de traditionelle retter som Tandoori Chicken og Chicken Masala, men de har mange flere opskrifter på deres menukort. I kan blandt andet smage deres delikate Pakora eller Sabzi Samosa, der begge er lavet på hemmelige opskrifter.

Indisk mad i København har aldrig været nemmere

Hos Punjab Indian Restaurant kan du få indisk mad i København uden at forlade dit hjem. Du kan bestille mange af deres retter som take-away på deres hjemmeside, og du er garanteret en hurtig og god betjening. Indisk mad i København har aldrig været nemmere end at få, hvis de bestiller fra >Punjab Indian Restaurant. Du kan blandt andet prøve deres lækre Keema Matter, som består af hakket oksekød, der er tilberedt en krydret karrysauce med kartofler til.

 

Hvor bestiller jeg?

Hvis du har lyst til indisk mad fra København, så skal de bestille hos Punjab Indian Restaurant. Det kan du gøre på deres hjemmeside her eller ved at ringe op deres telefon 36 46 25 00.

0 thoughts on “Indisk mad København hos Punjab Restaurant”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.