Jeg vælger individuel terapi fordi han ikke gider parterapi

Jeg har længe gået, og dannet mig nogle tanker om, at jeg ville have hjælp af en terapeut, fordi jeg netop går og roder rundt med alle mine problemer. Det eneste jeg ikke rigtig kunne finde ud af var, om jeg skulle vælge individuel terapi eller parterapi. Grunden til jeg ikke har kunnet vælge, hvilken form for terapi jeg ville have er fordi problemet både har været mig selv og min kæreste.

Min kæreste har ikke været den bedste kæreste det seneste stykke tid, fordi han ikke har hjulpet mig eller bare været forståelig overfor de problemer jeg har. Derfor synes jeg, at han skulle med til parterapi, selvom han er imod dette.

Efter at jeg havde brugt en måned på, at forklarer ham at der ikke var noget forkert ved, at vi skulle parterapi blev vores diskussioner mere og mere heftige. Jeg besluttede mig derfor, at tage til individuel terapi, hvilket har været det smarteste jeg har gjort, da jeg slap for at høre mere på min kæreste.

Individuel terapi har virkelig været rigtig godt for mig, og jeg tror også at det har ændret min måde, at opføre mig på overfor alle og enhver. Jeg tager ikke tingene så meget til mig, som jeg har gjort før, hvilket også har hjulpet på kærestefronten.

0 thoughts on “Jeg vælger individuel terapi fordi han ikke gider parterapi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.