Jeg skal have råd om investeringsrådgivning og privatleasing

Jeg skal snart et smut i banken og have et møde med min bankrådgiver, så jeg kan få noget investeringsrådgivning. Jeg har nemlig arvet en sum penge, som jeg overvejer at sætte i et og andet, men jeg ved dog endnu ikke, hvad det skal være, så jeg håber, jeg kan få nogle gode råd til mødet. Derudover tænker jeg også på, om jeg skulle overveje at få privatleasing til bil, da jeg godt kunne trænge til at få den gamle skiftet ud.

Så det bliver sikkert et langt møde, hvis vi skal gennemgå begge disse emner. Jeg har i hvert fald en masse spørgsmål til både investeringsrådgivning og privatleasing, som jeg gerne vil have svar på. Jeg håber bare, at min bankrådgiver har tid til at snakke med mig i så lang tid.

Jeg har selvfølgelig overvejet, i forbindelse med investeringsrådgivning, at sætte min penge i aktier, men jeg ved, at det svinger meget op og ned, selv for de store virksomheder lige for tiden, så det kræver nok, at man ved en del om markedet, hvilket jeg desværre ikke har så meget forstand på.

Med privatleasing er det nok lidt hurtigere overstået, da jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil have det, hvis det bare kan lade sig gøre.

0 thoughts on “Jeg skal have råd om investeringsrådgivning og privatleasing”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.