Jeg glæder mig til mit brystimplantat

Jeg er en tilfreds kvinde, ingen tvivl om det. Jeg har netop overlevet min livs kamp – mod brystkræft. Det har været en rigtig hård omgang, jeg har fået fjernet det ene bryst, og kræften er i første omgang helt væk. Men nu overvejer jeg så at få et brystimplantat.

Jeg er sådan set stolt nok af mit manglende bryst, arret minder mig om den kamp, jeg har vundet. Men jeg vil også gerne videre, og jeg tror bare jeg vil være gladere og mere tilfreds med mig selv og min krop som kvinde, hvis jeg bliver ‘hel’ igen og får et brystimplantat. Arret forsvinder jo alligevel ikke helt, tror jeg.

Jeg har undersøgt online, hvad det indebærer at få et brystimplantat, og jeg tror bestemt, det er noget, jeg vil kaste mig ud i. Der er selvfølgelig nogle få risici forbundet med det, men de billeder, jeg har kunnet finde online, har virkelig gjort mig hooked på det her projekt.

Jeg har set, at resultaterne ser meget naturlige ud, mit brystimplantat skulle jo helst ikke ligne Dolly Parton! Jeg er en kvinde i anden halvdel af livet, så mit bryst skal se naturligt ud, så ikke andre end mig og min elskede kan se, at jeg er blevet opereret. Så nu ser jeg frem til resten af mit liv med to flotte bryster.

0 thoughts on “Jeg glæder mig til mit brystimplantat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.