Jeg kan ikke finde ud af gulvslibning

Gulvslibning er åbenbart et vidt begreb har jeg fundet ud af, for jeg skal have slebet mine trægulve derhjemme, og da jeg ringede til et firma, for at få en pris, blev jeg stillet en million spørgsmål om alt muligt, som jeg ikke kunne svare på.

Jeg vil jo bare have en ganske almindelig gulvslibning, som i mine øjne, er en maskine der kører henover mit gulv, og sliber det øverste lag af, men sådan er det åbenbart ikke, men det kan selvfølgelig også være grunden til, at der er folk, der laver det til daglig.

Nu har jeg fået min ven til at klare min gulvslibning, for jeg synes det var alt for forvirrende det andet, og når det nu bare lige er det øverste lag, der skal af, så behøver jeg vel heller ikke et hold på 10 mand til at klare det.

Min ven klarede ihvertfald min gulvslibning til et 13 tal, for hold da ferie, hvor ser mine gulve bare flotte ud nu, og jeg er så glad for, at jeg ikke gik hen og blev forvirret og betalte en formue for en masse, som jeg ikke havde brug for.

0 thoughts on “Jeg kan ikke finde ud af gulvslibning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.