Jeg kunne godt tænke mig et skræddersyet jakkesæt

Så er det atter ved at være tid til et indlæg her på bloggen. I dag skal det handle om noget, som jeg personligt selv godt kunne tænke sig; et skræddersyet jakkesæt.

Hvorfor lige et skræddersyet jakkesæt?

Der er flere grunde til, jeg godt kunne tænke mig et skræddersyet jakkesæt, og dem vil jeg da hellere end gerne dele med jer. Først og fremmest har jeg et job, hvor pænt tøj er påkrævet, og de fleste går faktisk rundt i jakkesæt hver dag – også kvinderne. Det gør jeg dog ikke, fordi jeg netop ikke har fundet mig et jakkesæt, som jeg syntes passede mig godt, og derfor har jeg nu fået ideen om at købe et skræddersyet jakkesæt.

Jeg synes, at de fleste almindelige jakkesæt sidder alt for løst på mig, og det ser lidt sjusket ud, fordi jeg er meget spinkel bygget, så derfor tror jeg, at jeg er nødt til at få lavet et skræddersyet jakkesæt, som jeg kan bruge på arbejdet, da jeg tror at det vil klæde mig bedst.

Nu er spørgsmålet så bare: Hvor får jeg lavet et skræddersyet jakkesæt henne, og hvordan foregår det? Jeg kan desværre ikke rigtigt spørge nogle af mine kvindelige kollegaer, da det først og fremmest ikke ser ud som om, at de går med skræddersyet jakkesæt, og derudover snakker jeg ikke så godt med dem, så det ville måske nok virke lidt underligt, hvis jeg pludselig en dag spurgte dem om, hvordan og hvorhenne de fik lavet deres skræddersyede jakkesæt. Tror I ikke?

Derfor så tænkte jeg, at jeg da lige ville prøve og høre jer, om I har en skrædder, som I gerne vil anbefale.

0 thoughts on “Jeg kunne godt tænke mig et skræddersyet jakkesæt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.